Monday Office bendradarbystės erdvė Vilniuje

Monday Office buvo kuriamas pagal boutique viešbučio konceptą: privatesnė, išskirtinio interjero erdvė su didesniu dėmesiu kiekvienam bendruomenės nariui, kur teikiamos aukštesnio lygio paslaugos (nuo recepcijos iki konseržjė paslaugų). Čia nėra įprastoms bendradarbystės erdvėms dažno didelio triukšmo ir šurmulio, visose darbo vietose – natūrali dienos šviesa. Pasižymime lankstumu – privačią biuro erdvę galime pasiūlyti ir 1 asmeniui ir 12 žmonių komandai. Bendrųjų erdvių ir poilsio zonos interjeras yra įkvėptas art deco stiliumi – nuotaikingas ir gyvas. Jis sukelia kontrastą su minimalistine darbo studijų estetika, kur nėra dėmesį blaškančių elementų, o aplinka netrukdo susikaupti. Visose darbo studijose įrengti reguliuojamo aukščio stalai bei kėdės. Mėgstantiems aktyvų gyvenimo būdą, sportuojantiems ar į darbą atvykstantiems dviračiais įrengti dušai, kurie aprūpinti ir kosmetikos priemonėmis bei rankšluosčiais. Monday Office yra įsikūręs viename pažangiausių Lietuvos verslo centrų Green Hall 2 (Upės g. 23, Vilniuje).

Norite pasiteirauti dėl užimtumo?

Nuo
330€ / mėn.

Upės gatvė 23, Vilnius, Lietuva

Norite pasiteirauti dėl užimtumo?