UMA GO9 bendradarbystės erdvė Vilniuje

Įkvepianti bendradarbystės erdvė UMA GO9 yra įsikūrusi pačioje Vilniaus širdyje – Gedimino prospekte, modernaus prekybos centro G9 viršutiniame aukšte. Daugiau nei 2100 kv. m. plote įkurta per 260 darbo vietų, iš kurių maždaug 60 proc. – privatūs biurai, o likusi dalis – darbo vietos bendrosiose erdvėse, kuriomis gali naudotis visi UMA GO9 nariai.

UMA GO9 – protingesnis ir finansiškai sumanesnis pasirinkimas už tradicinį biurą:

🔹 Startuosite be depozito, sutarties nutraukimo terminas siekia vos 0-2 mėnesius.
🔹 Lankstūs narystės sprendimai – net ir vienai dienai.
🔹 UMA GO9 yra įsikūrusi pačiame Vilniaus centre, kur puikus susisiekimas visomis transporto priemonėmis.
🔹 Išsirinksite savo darbo vietą pilnai įrengtame privačiame biure arba jaukioje bendradarbystės erdvėje.
🔹 Viena narystė = pilnas paslaugų paketas: internetas, nepriekaištinga švara, rūšinė kava ir arbata bei dėmesingas aptarnavimas.

Išbandykite UMA patys! Mes tikrai rasime geriausią sprendimą jūsų verslui. Registruokitės jau šiandien!

Bendradarbystės erdvių tinklas UMA Workspace – vienas didžiausių ir moderniausių bendradarbystės (angl. co-working space) projektų Šiaurės Europoje ir Baltijos jūros regione. Technopolio valdomame UMA Workspace tinkle yra 8 UMA bendradarbystės erdvės Helsinkyje, Stokholme, Kopenhagoje, Osle, Taline ir Vilniuje. UMA GO9 nariai turi galimybę naudotis bet kuria iš šių erdvių.

Norite pasiteirauti dėl užimtumo?

Nuo
230€ / mėn.

Gedimino prospektas 9, Vilnius, Lietuva

go9@umaworkspace.com

Norite pasiteirauti dėl užimtumo?

Radote klaidą?