The WHUB bendradarbystės erdvė moterims Vilniuje

Pasaulyje sparčiai populiarėjančių darbo erdvių (workspaces), orientuotų į šiuolaikinę moterį koncepcija pasiekė ir Lietuvą.

WHUB - pirmoji rinkoje, kurta pagal tikrąjį coworking principą, atvira bendradarbystės ir renginių erdvė kurta moderniai moteriai. Eklektiška, inspiruojanti ir jauki, įsikūrusi Naugarduko g. 3, Vilniuje, tarp Senamiesčio ir Naujamiesčio.

Čia galima ne tik nuomotis darbo vietą, bet ir dalyvauti renginiuose, kurių tikslas – plėsti kontaktų ratą, ugdyti gebėjimus, gilintis į žmogaus būtį, skatinti atviras diskusijas įvairiais gyvenimo klausimais: nuo meno, mokslo, mados, verslo subtilybių, meditacijos praktikų, iki dalijimosi naujausiomis ilgaamžiškumo bei grožio puoselėjimo žiniomis.

Erdvė yra atvira, joje įrengtas susitikimų kambarys, virtuvė, dušas, spintelės daiktams susidėti, poilsiui skirtos zonos. Narystė yra lanksti – galimybė rinktis dienos ar mėnesio kintančią ar pastovią darbo vietas.

WHUB tai - alternatyva triukšmingai kavinei, vienišumui ir užstrigusiam kūrybiškumui įprastoje darbo vietoje ar namuose. Tai vieta, kur užmezgami ryšiai ir kuriamos idėjos, tvyrauja darbinga, draugiška atmosfera stilingoje aplinkoje. Erdvė skirta toms, kurios nori pradėti ar akseleruoti savo veiklą bei karjerą. Įvairių sričių ir industrijų profesionalėms, kūrybininkėms, dizainerėms, rinkodaros ekspertėms, teisininkėms, finansininkėms, verslininkėms, startuolėms, entreprenerėms.

Norite pasiteirauti dėl užimtumo?

Nuo
190€ / mėn.

Naugarduko g. 3, Vilnius, Lietuva

Norite pasiteirauti dėl užimtumo?