Tech Arts - kūrybinių industrijų centras Vilniuje

Puikiai išspręstas architektūros rebusas. Meninė idėja – virtusi kūnu. Tai – atokiau nuo miesto šurmulio, iš vienos pusės globojamas Valakampių miško, iš kitos – gaubiamas Neries vingio, – įsikūręs kūrybinių industrijų centras Pakrantė. Išskirtinė šio modernaus pastato vieta suteikia kūrėjams galimybę atitrūkti nuo miesto ritmo diktuojamų rūpesčių, dirbti ir kurti jaukioje ir patogioje aplinkoje. Darbas Pakrantėje tampa poilsiu, o poilsis – produktyviu darbu.

Išskirtinėje industrijų  aplinkoje veikiančiame Tech Arts centre kasdien renkasi kuriantys ir dirbantys žmonės. Šiose erdvėse globojami Rupert – tarpdisciplininio edukacijos, rezidencijų parodų programos, nuolatos reziduoja menininkai iš viso pasaulio. Pirmajame aukšte įsikūrusioje konferencijų –  parodų salėje vyksta įvairūs renginiai: komandos tvirtinimo kursai, mokymai, meniniai pasirodymai, parodos bei konferencijos. Galerijoje vykstančių renginių pertraukų metu dalyviai bei svečiai gali atsipalaiduoti mėgaudamiesi Pakrantę supančia gamta. Kūrybinių industrijų centre jau dvejus metus iš eilės gegužės mėnesį vykstanti didžiausia regione „Alternative Investment Forum“ konferencija, dizainerės Agnės Kuzmickaitės 2018/2019 metų kolekcijos prêt-à-porter pristatymas, Creativity Scouting vienos dienos konferencija bei jaunosios kartos tapytojos Auksės Miliukaitės  „Hush-hush Island“ personalinė paroda. Greta galerijos įsikūręs susitikimų kambarys atviras bendruomenės bei užsakomiesiems susitikimams rengti. Jame puikiai tinka organizuoti 20 žmonių susirinkimus, įmonių veiklos aptarimus bei darbo pokalbius.

Kūrybinių industrijų centre Tech Arts esančiame cokoliniame aukšte – bendradarbystės (angl. coworking) erdvė. Šioje aplinkoje kuria bei dirba 45 įvairūs kūrybinių industrijų atstovai: architektai, fotografai, grafikos, interjero dizaineriai bei laisvai samdomi kūrėjai. Bendradarbystės erdvėje kuriami individualūs bei bendri projektai, įgyvendinamos kūrybiškos idėjos, vystomas kolegų bendravimas.

Norite pasiteirauti dėl užimtumo?

Nuo
80€ / mėn.

Vaidilutės gatvė 79, Vilnius, Lietuva

info@pakrante.eu

Norite pasiteirauti dėl užimtumo?

Radote klaidą?