Greiti ir funkciški tinklapiai, paverčiantys lankytojus į pirkėjus

Esame daugiametę patirtį turintys tinklapių plėtotojai.

Kuriame labai sparčius internetinius tinklapius su ypatingu dėmesiu sutelktu ties tinklapio lankytojo konvertavimu į pirkėją.

Į paslaugas įeina:
1. Konsultavimas, siekiame suprasti kliento poreikį ir tikslą, kuriuo vadovaudamiesi vėliau plėtojame tinklapį.
2. Tinklapio dizainas. Pagal kliento iškeltą tikslą ir mūsų paruoštą turinio strategiją yra sukuriamas tinklapio dizainas.
3. Tinklapio programavimas (tam, kad išlaikytume tinklapio spartumą, programuojame tinklapius patys, nenaudodami gremėzdiškų no-code sprendimų). Tinklapio pritaikymas mobilisiems, plančetėms ir kompiuterių ekranams.
4. Atliekame vidinę (ang. on-page) paieškos sistemų optimizaciją (SEO), tam, kad padidinti galimybę internetinei svetainei atsidurti aukščiau Google, Bing it kt. paieškos sistemų rezultatų puslapiuose.
5. Testavimas - tinklapio testavimas užtikrinant aukštus mūsų standartus.
6. Tinkalpio įkėlimas į internetą (ang. hosting) ir domeno nukreipimas į serverį. Po šio žingsnio jūsų svetainė bus pasiekiama internete.
7. Analitinių duomenų rinkimo sistemų integravimas. Surinktus duomenis galima naudoti tolimesniam tinklapio optimizavimui bei marketingo tikslais.
8. Taip pat siūlome konversijos optimizaciją, siekiant toliau didinti tinklapio lankytojų paverčiamų į pirkėjus santykį. Tai yra nuolatinis procesas, kurio metu yra tiriama, kaip vartotojai elgiasi ir reaguoja į tinkalpyje esančius elementus, tokius kaip tekstas, nuotraukos, raginimo veikti mygtuktus (ang. call-to-action button - CTA). Elementai yra koreguojami tam, kad daugiau lankytojų atliktų kliento norimą veiksmą (pvz.: nusipirktų paslaugą).
9. Svetainės išpidymui pasibaigus, siūlome tolimesnio svetainės palaikymo paketus.

Susisiekite ir aptarsime, kaip galime padidinti jūsų verslo pajamas pasitelkiant tinklapius

Valandinis nuo
Sutartinis