Tekstų kūrimas ir redagavimas

Labas!

Esu Samanta - jauna ir veržli mergina, rašymą pamilusi dar tada, kai tik išmokau rašyti. Dažniausiai parengtus tekstus talpinu savo socialinių tinklų paskyrose, prieš kelerius teko rengti tekstus savo papuošalų linijos Facebook paskyroje, taip pat dažnai redaguoju kitų man atsiųstus tekstus. Gebėjimą sklandžiai dėstyti mintis raštu - laikau man duota dovana ir būtų pernelyg neteisinga to neįdarbinti ir nesidalinti su kitais.

Šiuo metu dirbu HR srityje ir labai myliu savo darbą - čia gimsta daugybė nugludintų laiškų tekstų, idėjų ir jų apipavidalinimų, akcentų komunikacijoje. Vis labiau suprantu, jog ne mažiau myliu rašymą. Turiu pripažinti, kad net užsiimdama kasdieniais namų ruošos darbais, dažnai galvoju tekstais - rašau juos savo mintyse.

Visus mus šiame gyvenime aplanko mintis: "Ką šiame gyvenime moku geriausiai?". Maniškis atsakymas man visiškai aiškus - rašyti. Todėl noriu tuo dalintis ir kviečiu kreiptis į mane, kai Jums reikės teksto - ne ančiuko, o gulbės!

Esu pasirengusi mokytis ir domėtis Jūsų situacija/sritimi. Nekantrauju imtis naujų projektų! Susisiekime!

Paslaugos

Tekstų rengimas ir redagavimas