Pilna skaitmeninė rinkodara Smulkiam ir Vidutiniam verslui

Esu freelancerė, jau 4 metus dirbanti su Facebook & Instagram paskyrų administravimu bei reklama, Google reklama, skaitmeninės reklamos dizaino sprendimais ir įmonės vizualinio identiteto pateikimu socialiniuose tinkluose. Kuriu originalius SEO tekstus pagal pateiktas raktinių žodžių rekomendacijas ir blog'o tekstus įvairia tematika.

Facebook & Instagram paskyra verslui turi būti ne tik tvarkinga, bet ir "skani" - ne tik Jums, bet ir potencialiems Jūsų klientams. Esu tam, jog Jūsų poreikiai ir mano kompetencijos sukurtų pradedančiam arba jau kurį laiką veikiančiam verslui didelę pridėtinę vertę, užtikrintų prekės ženklo patikimumą ir sukurtų švarų "brandą".

Kviečiu kreiptis dėl šių paslaugų:

• Facebook/Instagram reklamos sukūrimas ir administravimas.
  • Įrašas (post'as) Facebook / Instagram puslapyje (lt/lt+en).
  • Facebook puslapio sukūrimas, verslo nustatymų sutvarkymas (pilnas parengimas darbo pradžiai).
  • Google paieškos reklaminio skelbimo sukūrimas ir administravimasPrezentacija verslui partneriams, tiekėjams, klientams ir t.t. (su vizualizacija, jeigu reikia - verslo aprašymu lietuvių ir anglų kalbomis PDF formatu).
  • Tekstas tinklalapiui / SEO tekstas (pagal pateiktų raktinių žodžių rekomendacijas) / produkcijos aprašas.
  • Automatinių Facebook atsakymų sukūrimas, kuris atliks dalį Jūsų arba administratoriaus darbo.

Kadangi mano darbas yra mano pomėgis - paslaugų kainos itin mažos. Nepermokėkite reklamoms įmonėms už socialinių tinklų administravimą ir reklamų kūrimą - kviečiu pasinaudoti aukšto lygio žiniomis už kelis kartus mažesnę kainą! Kainos individualios pagal kiekvieną projektą. Su mielu noru atsiųsiu projektų pavyzdžius, prie kurių teko prisidėti.

Atsiskaitymas už paslaugas per 3 d.d. po vienkartinės paslaugos suteikimo arba, iki einamojo mėnesio 8 d. už reguliariai visą mėnesį teikiamas paslaugas.

Darbas pagal individualios veiklos pažymą.

Augti kartu bendradarbiaujant lengviau!