1000 IR PIRMAS ŠANSAS

Dažnai žmogus 1000 kartų daro tą patį ir kiekvieną kartą tikisi, laukia naujo rezultato. Tai žinomo psichologo teiginys, kuris naujai ir veiksmingai įsisąmoninamas mano vedamuose individualiuose energetiniuose kursuose daugeliui padėjo po 1000 veltui kartojamų tų pačių žingsnių žengti pirmą žingsnį link norimo tikslo, eiti energetiniu sveikatingumo keliu.

Ne tik galima, bet ir būtina energetiškai kalbėtis su liga, ne tik galima, bet ir būtina įveikti pyktį, nerimą, nepasitikėjimą savimi, ne tik galima, bet ir būtina pasikrauti gamtos energija ir nugalėti savo silpnumą, neryžtingumą ir visuomet ieškoti ne dugno, o kranto.

O jei viskas nesiseka, kodėl Tau nepabandžius pasinaudoti „Tikslinio energetinio palaiminimo“ likimine energetika?

Net jeigu Jūs po ilgos pauzės įsimylėjote, o meilės guolio energijos mažoka, jokiu būdu neatsisakykite tos dangiškos  likimo dovanos – pasinaudokite Lao Siunio X energetinio srauto energija. Kartu ją nukreipime ten, kur reikia.

Visus susijusius su individualaus seminaro pravedimo klausimus paprastai nemokamai aptariame tel. 8 687 75147, galite parašyti el. p. JeronimasL@gmail.com.

Seminaro-kursų ir metodinės literatūros kaina 50–180 Eur. Apmokėjimas pagal sąskaitą-faktūrą.

Valandinis nuo
Sutartinis